Fotorelacja

Zobacz fotorelację z produkcji domowego sera z mleka ze sklepu!

fotorelacja

Produkt dnia
Płatności

dotpay

Wersje językowe
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu internetowego sklep.serowar.pl.


1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych
zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych
osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie
przetwarzania danych osobowych.


2. Administratorem Danych Osobowych jest:

SEROWAR s.c. Edyta Kardaszewicz, Jakub Krężel
Leopolda Okulickiego 24
71-031 Szczecin

NIP: 8522600157
REGON: 321298100


3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
• Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie
swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości
kontaktu z Tobą
• Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
• Nr telefonu – Powiadamiamy sms-em o wysłaniu towaru. Czasami też dzwonimy w
celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np.
brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.
• Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz
kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy
wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
• Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie
takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych)
wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP
mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych
informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
• Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu
do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez
Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z
nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele
innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na
personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach
przeglądarki internetowej.


4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
• Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego
zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją
osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument
sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
• Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby
ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
• Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych
możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej
chwili możesz się z niego wypisać.


5. Każdy Użytkownik naszego sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą
korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz
sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie
korzystania z naszego serwisu.


6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych
poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta
bankowego.


7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997
roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania,
uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu
korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres
sklep@serowar.pl lub listem poleconym na adres:

SEROWAR s.c. Edyta Kardaszewicz, Jakub Krężel
Leopolda Okulickiego 24
71-031 Szczecin

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl